CASH only - no credit

Trommeslager

Underviser

Booking af musik

Ejer af Thrane Studiet

Johnny Cash sange,

med fortælling om legendens liv.

Jørgen Fagernæs Ole Bech

Jesper Frost Bylling Klaus Thrane

Sangeren og guitaristen Jørgen Fagernæs, er frontmanden, der med en fandenivoldsk attitude, høj og smittende latter, sætter brand i bålet, når "CASH ONLY - no credit" spiller et nøje udvalgt repertoire af Johnny Cash´s klassikere.

Jørgen Fagernæs foregiver ikke at være en Johnny Cash-klon, men giver med sin dybe basstemme sangene et ærligt, personligt og troværdigt udtryk.

 

Som altid, er Fagernæs sekunderet af sin tro væbner, guitarist og sanger Ole Bech, der har dyrket Luther Perkins legendariske spillestil, men som også kan levere de meget ekvilibristiske solo´ er, som bl.a. Carl Perkins tilførte musikken. Bech, der oghså synger udvalgte numre fra repertoiret, kæder det hele sammen, med fortællinger og anekdoter om legenden Johnny Cash.

 

Nu har de taget skridtet fuldt ud og dannet bandet "CASH ONLY - no credit", hvor de benytter sig af en af kongerigets mest rutinerede rytmegrupper: Jesper Frost Bylling på bas og Klaus Thrane på trommer.

 

Fælles for dem alle er, at de som knægte så Johnny Cash - "Live at San Quentin" på TV (selvfølgelig sort/hvid). Siden har deres indre genlydt af "I walk the line", "Ring of Fire" og "Folsom Prison Blues".

 

CASH ONLY - no credit. Særlige kendetegn er:

Masser af humor, masser af historier, gode vokaler, virtuose guiter- og dobro soloer. Sublimt trommespil, steady og levende basspil.