Nyheder

Trommeslager

Underviser

Booking af musik

Ejer af Thrane Studiet

Nyheder

Julehygge i

"Den Gamle Skole"

i Gl. Skørping.

 

Lørdag d. 28. November. kl. 12 - 16 er der julehygge i “Galleri Tine Lilholt” og “Thrane Studiet” i Gl. Skørping.

Der er som sædvanlig noget godt til øret, øjnene og ganen. Og det dufter af gløgg og godter som kan nydes.

Kl. 13:00 underholder Thranes Musik Orkester med sangerinden og violinisten Sigrid Rasmussen. Klaus udtaler: “Jeg “opdagede” Sigrid, da hun var gæst til min 60-års fødselsdag. Jeg havde aldrig hørt hende synge og spille, men da hun gav et par numre til fødselsdagen blev jeg fuldstændig betaget og sagde til mig selv, at hende vil jeg arbejde sammen med.” Og det er så sket.

Sigrid Rasmussen er en fantastisk sangerinde, som med sin sang, sit smukke udseende og væsen fortryller publikum. Hun kan fortolke alt fra store musicalhits og gospel til danske viser, så hårene rejser sig. Ikke nok med det, er Sigrid også en fremragende violinist, hvilket giver musikken en ekstra dimension. De øvrige musikere er, Ib Buchholtz på piano, Olav Gudnason på kontrabas og selvfølgelig Klaus Thrane på trommer.

Kl. 15:00 underholder FS Orlonn og Lars Samuelsen (Østre Gasværk) begge fra Frederikshavn. De er mest kendte fra rockmiliøet i Frederikshavn.

De sidste år har Tine hvert år lavet et nyt julekort ud fra et af hendes egne malerier og et nyt tiltag er en kalender for 2016 med Tines nye serie serie af flotte og udfordrende “muser”. Tine laver også unikke håndmalede julekugler og små skytsengle hvis du mangler noget til juletræet eller til en gave.

Hvis du har brug for en helt speciel gave, er der malerier i alle prisklasser.

Tines malerier er kendt for at være farvestrålende, glade, underfundige og eftertænksomme. Man risikerer at blive “glad i låget” når man vover sig ind i Galleriet.

Der vil også være mulighed for at købe nogle af de CD´er, der er produceret i Thrane Studiet.

 

Men kom og stress lidt af fra juleræset med lidt musik, farver og hygge.