Undervisning

Trommeslager

Underviser

Booking af musik

Ejer af Thrane Studiet

Trommeundervisning

Jeg har undervist i trommespil i mange år. Både børn, unge og voksne, begyndere og øvede. Jeg underviser lige så gerne begyndere og lettere øvede, som mere rutinerede trommeslagere.

Man skal have - en god start, udrydet sine dårlige vaner, udvidet sin teknik, kombinatorik og musikalske horisont.


Mit udgangspunkt har altid været, at tilrette undervisningen efter det behov eleven har. F.eks. hvis du spiller i et band, tager vi udgangspunkt i den musik bandet spiller.


Mange trommeslagere har oparbejdet dårige" vaner, som kan være hæmmende for den videre udvikling. Disse uvaner kan nogen gange være svære at se selv, derfor er det en god ide at gå til et regelmæssigt check hos "trommedoktoren".


Der er nogle grundlæggende teknikker, som er nødvendige at kende. Hvis du bruger din krop og stikkerne rigtigt, vil det kunne høres på din trommelyd og du vil kunne spille meget mere varieret og dynamisk, til stor glæde for alle.


Jeg har ikke p.t. online materiale, men hvis du har specifikke spørgsmål/problemer, kan vi tage det over nettet, evt på video.

STED:

Undervisningen foregår, som udgangspunkt i Thrane Studiet i Gl. Skørping (Jylland/Himmerland). Under særlige omstændigheder, kan jeg komme på besøg. Evt. hvis jeg skal checke det sæt, du selv spiller på.


PRIS: 

Min pris er kr. 400,- i timen.

Skal jeg på besøg, er der tillæg, alt efter omstændighederne.


LEKTIONER:

Til regelmæssig undervisning foretrækker jeg 1/2 times solo undervisning.

Hvis du kommer længere væk fra, kan vi tage et længere forløb, alt efter behov.


TIDER:

Til regelmæssig undervisning foretrækker jeg mandage og onsdage, hele dagen. Kan det ikke lade sig gøre, tager vi en snak om det.


KONTAKT HER

Beskriv dit musikalske niveau og hvad du forventer af undervisningen. 

Her er en video om, hvor folkeligt og sjovt det kan blive.

Her er en video om, hvor vildt det kan blive. Men det er langt fra virkeligheden :)