Axel Meilholm og Røverkvartetten

Trommeslager

Underviser

Booking af musik

Ejer af Thrane Studiet

Bestil et personligt, festligt og levende indslag til din fest.

Axel har optrådt med indslag af forskellig længde til alle former for sammenkomster. Alle former for bryllupper, konfirmationer, fødselsdage (unge som gamle), firmafester, jubilæer og man kan blive ved.

Send Axel nogle personlige stikord og han laver en personlig sang om festens midtpunkt, eller den pågældende begivenhed.Teksten bliver krydret med spontane indfald under vejs, ud fra hvad der sker blandt publikum.

Axel Meilholm en glad, sjov og hyggelig spillemand som har spillet i 40 år. Han har spillet Nordjylland og Midtjylland tyndt. Der er stort set ikke det værtshus, forsamlingshus eller den restaurant han ikke har spillet på. Han har spillet på festivaler i Nibe, Skagen og Samsø.


Repertoire er Irsk, Skotsk, Amerikansk, Dansk, Norsk, Svensk og Tysk folkemusik. Dubliners, Runrig, Johnny Cash, Bob Dylan, Credense, Elvis, traditionelle skotske og irske melodier, country & western. Danske kunstnere er Kim Larsen, Johnny Madsen, Lars Lilholt, John Mogensen m. fl.


Axel Meilholm er, som det fremgår, en meget alsidig trubadur, der synger sange, som passer til lejligheden. Og kan han ikke lige finde den sang som passer, griber han lige en tekst i luften, ud fra situationen.


Axel optræder oftest solo, men han kan supplere op med flere musikere, hvis der er behov for det til større sammenkomster og fester. Musikerne han ofte spiller sammen med er: Klaus Thrane, Christian Kanstrup, Søren Leo Kronvold, Torben Noe, Søren Mickael Sørensen, Michael Kristensen, Lindy Aldahl og Peter Aldahl. 


Axel har i en årrække underhold på Røverstuen i Rebild, som musiker og som røverhistorie fortæller.

AXEL MEILHOLM

(Duo, trio, kvartet, kvintet....)

Danske og udenlandske slagere, folk, country & western, irsk og skotsk folkemusik m.m.m.m.

RØVERKVARTETTEN

Har hovedsageligt huseret på Røverstuen i Rebild, hvor de spiller for fuldt hus (i flere betydninger), flere gange om året . Det er nogle meget festlige aftener, hvor restauranten syder af musik, fællessang og bægerklang.


Røverkvartetten kan dog også bestilles "ud af huset".


Orkesteret består af: Axel Meilholm, Peter og Lindy Aldahl og Klaus Thrane.