Trommeslageren

Trommeslager

Underviser

Booking af musik

Ejer af Thrane Studiet

Trommeslageren

Jeg er en meget dynamisk, musikalsk, indlevende, ekspressiv og rutineret trommeslager.


Jeg har spillet på trommer siden 8-års alderen og levet af det i 40 år.

Efter 27 år med Lilholt Band, har jeg valgt at gå mine egne veje og dyrke mangfoldighed, nærvær, engagement og spilleglæde - uanset arrang-

ementets art - stort som småt.


Igennem min karriere, har jeg

bevæget mig rundt i et utal af stilarter og jeg har spillet alle typer af jobs, fra små privat fester til Danmarks største festivalscener


Selvom mine mange orkestre spænder vidt, sætter jeg en ære i altid at være nærværende overfor medmusikanter og publikum. Det har altid været vigtigt for mig, at skabe en god stemning og spille for det publikum der er mødt op, uanset om opgaven er diner, dansemusik eller koncert.

Se hvad jeg har at byde på og forhåbetlig mødes vi snart derude på de skrå brædder, hvor jeg befinder mig bedst.

Spiller på Paiste bækkener.


Er ikke venstre håndet.

Den opmærksomme iagttager, vil have bemærket, at Klaus spiller hi-hatten med venstre hånd og lilletrommen med højre, altså uden at krydse armene, hvilket er atypisk for trommeslagere.

En væsentlig årsag er, at Klaus er selvlært (autodidakt) og det mest logiske er jo at spille hi hatten med den hånd der er nærmest.

Siden hen har det vist sig at være meget praktisk, da højre hånd ikke er låst fast, hvilket giver en større frihed og mulighed for større bevægelser.