Chris Andersen, Olav Poulsen og Klaus Thrane

Trommeslager

Underviser

Booking af musik

Ejer af Thrane Studiet

CHRIS ANDERSEN, OLAV POULSEN &

KLAUS THRANE

(Akustisk folk, rock, southern country, deltablues, rag

og gospel)

Her er plads til fede improvisationer, med en levend, dynamisk og gyngende backing. Rå og nærværende vokal. Fra ballader til saftig rock/blues.Hermøder traditionen nutiden i et moderne, åbent og nærværende musikalsk udtryk - både rørende og råt - og samtidigt følsomt og uden filter.


Se en livevideo fra Skagen Bryghus d. 30-12-2017

Chris: Vokal, akustisk og elektrisk guitar, slide.

Olav: Akustisk og elektrisk guitar, slide.

Klaus Thrane: trommer & percussion.

CHRIS ANDERSEN har med hans guitar og sang igennem mange år været fast  forankret på den akustiske scene i det Nordjyske med udgangspunkt i hans hjemby Skagen. Han er en glimrende g fortolker af folk, rock, southern country, deltablues, rag og gospel fra 20’erne og 30’erne og frem, og skriver selv sange der lægger sig fint ind i stilen.


OLAV POULSEN er af mange kendt for at spille en fremragende slideguitar både akustisk og elektrisk, og har spillet på den danske musikscene gennem de sidste 30 år. Han farver de traditionelle genrer med nuancer fra flere andre stilarter og kulturer og skaber derved sit helt eget musikalske udtryk.


KLAUS THRANE er en brilliant trommeslager og percussionist kendt af de fleste fra hans mangeårige plads bag trommerne i Lars Lilholt Ban. Nærmere præsentation overflødig.

Startede på Skagen Bryghus


Denne lidt utraditionelle besætning (2 guitarer og en trommeslager), startede ved et tilfælde på Skagen Bryghus, hvor Chris og Olav spillede. Klaus var blandt publikum og kunne høre, at der var plads til trommer og percussion. Det blev prøvet af og det viste sig at være meget inspirende for alle og heldigvis også for publikum.