Premier trommer

Trommeslager

Underviser

Booking af musik

Ejer af Thrane Studiet

PREMIER TROMMER

FLAGSKIBET

8"-10"-12"-13"-14"-15"-20" SIGNIA

Dette er det legendariske sæt, som mange trommeslagere har savlet over og som jeg brugte i en årrække i Lars Lilholt Band. Ringene, sammen med et andet sæt Premier, brugte jeg også i bandet BLT et stykke tid.

Jeg har erkendt, at jeg ikke føler trang til, at stå på store scener igen, så jeg mener ikke, at jeg får behov for dette store set-up mere. 

Ringene er inspireret af en Spice Girls koncert,, som jeg sad og så med min datter, for mange år siden. Trommeslageren der, havde noget der ligner dette set-up, så jeg satte videoen på still og forsøgte, at regne ud hvordan det kunne skabes. 

Efter lang tids søgen, fik jeg fat i en "original" indenfor smede området, nemlig "Den rustfri", alias Kurt "Kosak" Olsen fra Store Arden. Efter mange timer research og med mange forsøg med intermististiske stålringekonstruktioner, fandt vi frem til denne løsning.

Her efter spurgte jeg så den daværende lysmand i Lars Lilholt Band, Carl Coytu, hvilken farve han kunne tænke sig, at mit, dengang blå, Signia sæt skulle have. Det endte så med denne orange farve, som "Den rustfri" sprøjtemalede. Han er også gammel autolakerer, så det er gjort med stor omhu. Reiferne blev også sprøjtemalet sorte.

Sættet kommer måske på auktion, til højest bydende, på et tidspunkt inden længe.

Sælges uden bækkener, lilletromme- og HH stativ samt b-dr pedal.


DU KAN STARTE MED AT GIVE ET UFORPLIGTENDE BUD, SOM PB PÅ FACEBOOK ELLER MAIL, SÅ VIL JEG OVERVEJE, OM DET OVERHOVEDET KOMMER TIL SALG.

PREMIER STANDARD SÆT

10" - 12" - 14" toms. 20" b-dr. 14" snare. Premier. Ved ikke hvad serien hedder,

Sådan noget har aldrig interesseret mig.

Dette sæt, har stort set stået fast i Thrane Studiet og det har indspillet mange projekter.

SIGNIA STOR TROMME

22" b-dr., i den klassiske blå farve.